een huis verkopen in tilburg of een andere regio?

dat doen we als volgt

Als je van plan bent om je huis te verkopen, kom je er al snel achter dat daar van alles bij komt kijken. De verkoop van een woning gaat meestal gemoeid met enorme bedragen, dus is het van belang dat je weloverwogen keuzes kunt maken.

Daarom is het prettig dat je in een verkooptraject wordt bijgestaan door een betrouwbare en professionele partner. De makelaars van Jurgens Makelaardij doen meer dan alleen het plaatsen van een advertentie op het internet of het zetten van een bord in je voortuin.

Benieuwd hoe wij te werk gaan bij de verkoop van een huis? Bekijk hieronder ons stappenplan.

Stap 1

informatie verzamelen & Persoonlijk advies

Ga je je woning samen met ons verkopen? Dat horen we natuurlijk graag! De eerste stap die we hierin nemen is het voeren van een oriënterend gesprek bij jou thuis. Tijdens deze afspraak bespreken we uitgebreid wat jouw wensen en verwachtingen zijn.

Daarna informeren wij jou over de vervolgstappen die je kunt nemen en wat wij hierin voor jou gaan betekenen. Ook zetten we alle relevante cijfers op een rij, zodat we vanuit een helder overzicht advies kunnen geven over de mogelijke vraagprijs.

Stap 2

hoe presenteer ik mijn woning op de markt?

Dat is een vraag die je jezelf wellicht eerder hebt gesteld. Een hele terechte vraag, want hoe zorg je ervoor dat je huis op de best mogelijke manier onder de aandacht komt van woningzoekers?

Daar weten wij wel raad mee! Zo doen we dit onder meer door middel van professionele fotografie, inzet van diverse sociale media én het maken van een duidelijke plattegrond van jouw huis. Kortom, we zorgen voor een totaalpakket om jouw woning optimaal in de spotlight te zetten. Laat die kijkers maar komen..

Stap 3

Bezichtigingen plannen

Yes! Je woning is gezien en de eerste geïnteresseerden hebben zich gemeld. Uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit om een kijkje te nemen. Onze makelaars zijn bij elke bezichtiging aanwezig. Zij zorgen ervoor dat iedere geïnteresseerde een rondleiding krijgt, vragen kan stellen én voorzien wordt van nuttige documentatie over het huis.

Stap 4

ONDERHANDELEN met potentiële kopers

In deze stap gaan we onderhandelen over de vraagprijs met potentiële kopers. Dat doen we te allen tijde in nauw overleg met jou – het gaat hier immers om jouw woning.

Als makelaar zijnde klinkt het misschien vanzelfsprekend, maar we streven er natuurlijk altijd naar om de hoogst mogelijke prijs te krijgen. Ondanks dat zullen we hierover nooit iets beslissen, zonder dat we jouw nadrukkelijke goedkeuring hebben.

Stap 5

je woning is Verkocht

Tadaa! Je woning is verkocht, gefeliciteerd! Trek lekker een flesje bubbels open, dan maken wij in de tussentijd de koopovereenkomst op. Nadat beiden partijen deze zorgvuldig hebben gecontroleerd én goedgekeurd, komen jullie op ons kantoor langs voor de ondertekening. Hier nemen we de koopovereenkomst uiteraard nog even volledig met jullie door.

Stap 6

De sleuteloverdracht

Het einde is in zicht. Samen met de koper spreken we nog één maal bij de woning af. We lopen er voor een laatste keer helemaal doorheen en noteren daarbij ook de meterstanden. Tot slot onderteken je de koopakte bij de notaris. Nogmaals een felicitatie van onze kant, want je hebt je woning nu officieel verkocht!

CONTACT OPNEMEN?

WIJ STAAN VOOR je KLAAR

Spreekt onze manier van samenwerken je aan en ben je benieuwd hoe we jouw woning optimaal in de markt kunnen zetten? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek met een van onze verkoopmakelaars.

Als verkoopmakelaar zijn wij – naast Tilburg – actief in Berkel-Enschot, Oisterwijk, Goirle, Udenhout, Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, Almere en Lelystad.