een gratis waardebepaling aanvragen?

Altijd handig

Een waardebepaling van je woning kan heel handig zijn. Als je je woning wilt verkopen, komt een zorgvuldig advies over de juiste vraagprijs vrijwel altijd van pas. Daarnaast kun je er middels een waardebepaling achter komen wat de eventuele overwaarde is, zodat je weet wat je kunt besteden bij de aanschaf van een nieuwe woning.

Benieuwd naar het nut van een waardebepaling? Hieronder vertellen we er meer over én vind je een formulier waarmee jij je gratis waardebepaling direct kunt aanvragen.

Onafhankelijk advies

iedereen tevreden

De verkoper wil weten hoeveel hij kan vragen, de koper hoeveel hij moet betalen. Ook voor andere partijen, zoals de bank en de belastingdienst, is de waarde van een woning belangrijk.

Om alle belanghebbenden tevreden te stellen is een onafhankelijk advies noodzakelijk. Onze waardebepalingen en taxatierapporten voldoen aan alle eisen. Ze zijn objectief en sluiten volledig aan op de huidige marktsituatie.

WAARDEBEPALING OF WONINGTAXATIE?

DIT ZIJN DE VERSCHILLEN

Anders dan bij een officiële en uitgebreide woningtaxatie, geeft een waardebepaling voornamelijk globale informatie over wat je kunt verwachten bij het verkopen van je woning. Wat overeenkomt is dat beide een advies geven over de waarde van een woning.

Het grootste verschil is dat een waardebepaling in slechts een paar uur uitgewerkt kan worden, zodat verkopers snel een idee krijgen van de waarde op basis van bepaalde standaardpunten. Een woningtaxatie omvat aanzienlijk meer werk, omdat hiervoor een uitgebreid rapport wordt opgesteld én dit in veel gevallen gevalideerd (gekeurd) moet worden door een externe partij, zoals de NWWI.

Wil je meer weten over het laten taxeren van je woning? Bekijk dan onze pagina over woningtaxatie.

vul onderstaand formulier in voor een

GRATIS WAARDEBEPALING

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

direct persoonlijk contact?

WIJ STAAN VOOR je KLAAR

Spreek je liever eerst persoonlijk met één van onze medewerkers over de waardebepaling van jouw woning? Neem gerust vrijblijvend contact op voor wat meer informatie. Dat kan telefonisch, met een videocall, maar ook bij jou thuis óf bij ons op kantoor in hartje Tilburg.

Voor het doen van een waardebepaling zijn wij – naast Tilburg – actief in de omgeving van Berkel-Enschot, Oisterwijk, Goirle, Udenhout, Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, Almere en Lelystad.